Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 SANTA MARIA TEX MEX tortilijų
1 a. š. alyvuogių aliejaus
Druskos
80 ml šviežiai spaustų žalųjų citrinų sulčių
1 v. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių (arba SANTA MARIA aitriųjų paprikų)
20 g šviežių kalendrų
0,5  a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
150 g savojinio kopūsto, pjaustyto plonomis juostelėmis
1 avokado, pjaustyto  kubeliais
50 g fetos sūrio, trupinto
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos. Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15–20 minučių. Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.

Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių

naudokite Santa Maria maltas paprikas!

 

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital