Žalių pomidorų džemas su apelsinais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Žalių pomidorų džemas su apelsinais
Žalių pomidorų džemas su apelsinais
Žalių pomidorų džemas su apelsinais
Žalių pomidorų džemas su apelsinais
Žalių pomidorų džemas su apelsinais
Žalių pomidorų džemas su apelsinais
Žalių pomidorų džemas su apelsinais
Autorius apie receptą: Puikus būdas panaudoti nespėjusius prinokti pomidorus! Puikus būdas panaudoti nespėjusius prinokti pomidorus! Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 kilogramas žalių pomidorų (neprinokusių)
2 vienetai apelsinų (naudojau ekologiškus)
500 gramų cukraus
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Apelsinus ir citriną gerai nuplauti karštu vandeniu. Pomidorus nuplauti.
2.
Pomidorus ir apelsinus sutarkuoti burokine tarka.
3.
Išspausti citrinos sultis ir supilti į pomidorų ir apelsinų masę. Sudėti masę į puodą.
4.
Puode masę kaitinti, vis pamaišant, apie 1 valandą, kol dugne nesimatys skysčio, o pati masė sutirštės. Suberti cukrų ir, vis pamaišant, ant nedidelės kaitros kaitinti dar apie pusvalandį, kol bus norimo tirštumo.
5.
Sudėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti steriliais dangteliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital