Žalieji Šreko keksiukai be cukraus ir kiaušinių

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Špinatų keksiukai be cukraus
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir net šiek tiek sveikuoliški keksiukai, ypač jeigu atsilaikysite pagundos juos ruošti be kremo. Jeigu visgi norėsite kremo, rekomenduoju ruošti su Labai skanūs ir net šiek tiek sveikuoliški keksiukai, ypač jeigu atsilaikysite pagundos juos ruošti be kremo. Jeigu visgi norėsite kremo, rekomenduoju ruošti su šiuo maskarponės kremu, jis gana riebus, bet su sąlyginai nedaug cukraus. (...daugiau) Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų miltų
180 mililitrų pieno
150 gramų medaus
50 gramų kokosų aliejaus
2 vienetai bananų (gerai prinokusių)
150 gramų špinatų
2.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį persijokite miltus, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
2.
Kokosų aliejų trumpai pašildyti prikaistuvyje ar mikrobangų krosnelėje, kol ištirps. Palikti truputį atvėsti. Pieną taip pat šiek tiek pašildyti, iki kiek aukštesnės nei kambario temperatūra. Medų šiek tiek pašildyti, kad būtų minkštas.
3.
Blenderiu iki vientisumo sutrinkite pieną, špinatus, kokosų aliejų ir medų. Įmaišykite šakute sutrintus bananus (netrinkite trintuvu, nes bus per skystas), vanilės ekstraktą.
4.
Špinatų masę supilkite į sausų produktų mišinį. Atsargiai išmaišykite, kad neliktų sausų gumuliukų. Tešla turėtų būti maždaug grietinės tirštumo.
5.
Tešlą išpilsykite į keksiukų formeles, pripildant ne daugiau nei 2/3 formelės tūrio.
6.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
7.
Jeigu norite kremo, rekomenduoju ruošti su šiuo maskarponės kremu, jis gana riebus, bet su sąlyginai nedaug cukraus. Kremu puoškite tik atvėsusius keksiukus!
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis