Žaliasis padažas bulvėms

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Žaliasis padažas bulvėms
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 šaukštas svogūnų laiškų,
1 šaukštas smulkintų petražolių,
1 šaukštas smulkintų krapų,
1 šaukštas peletrūno (kietis),
200 mililitrų jogurto,
Truputį majonezo
Truputį cukraus
Truputį juodųjų pipirų,
Truputį druskos,
Garstyčių padažas, pagal skonį
6 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
daniel11
2010-03-28 14:27
*** neskanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital