Žaliasis avokado ir dumplūnių padažas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Avokado padažas
Avokado padažas
Avokado padažas
Autorius apie receptą: Žaliasis avokado ir dumplūnių padažas yra idealus su tortilijų traškučiais, puikiai tinka pagardinti takams, fajitoms ir kitiems meksikietiškiems patiekalams. Taip pat Žaliasis avokado ir dumplūnių padažas yra idealus su tortilijų traškučiais, puikiai tinka pagardinti takams, fajitoms ir kitiems meksikietiškiems patiekalams. Taip pat padažas labai gardus su grilio patiekalais, paskaninti vištienai ar bet kokiam kitam patiekalui, kuriam reikia šiek tiek papildomo skonio. P. S. Prieš naudodami dumplūnes nepamirškite jų išimti iš apvalkalo! (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai žaliosios dumplūnės
1 vienetas avokadų (vidutinio dydžio)
1 vienetas serano pipirai (jei nenorite aštraus padažo – nenaudokite)
0.5 vieneto svogūnų (mažo)
0.5 vieneto citrinų
1 sauja kalendros (šviežios)
1 skiltelė česnako (mažos)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į kokteilinę sudedame išimtas iš apvalkalo, nuplautas dumplūnes, avokado minkštimą, nuluptą svogūną, česnaką, serano pipirą (be kotelio), kalendrą, išspaudžiame citrinos sultis, pagardiname druska ir viską sutriname iki vientisos masės.
2.
Paragaujame ar papildomai nereikia druskos. Patiekiame su mėgstamais užkandžiais ar prie mėsos patiekalų.
Patarimai:
Padažą laikykite šaldytuve, sandariame indelyje iki 3-4 dienų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital