Žalias risotto

AUTORIUS:
Nida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Žalias risotto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g špinatų
600 ml vandens
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
Druska
100 g ryžių
200 ml balto vyno
1 v. š. sviesto
100 g parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus ir česnakus susmulkinti ir kepti svieste. Ryžius sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti kol visai suminkštės. Likus virti 10 min sudėti smulkintus špinatus, svogūnus, česnakus, supilti vyną.
AUTORIUS: Nida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital