Žali barščiai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Žali barščiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g mėsos
600-700 g rūgštynių ir špinatų lapų (Rūgštynės)
1 svogūnas
kapotos petražolės
1 šaukštas miltų
2 šaukštai sviesto
2 lauro lapai (Lauro lapas)
3 kiaušiniai
3-4 šaukštai grietinės
pipirai
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą sudėti į verdantį vandenį ir virti, kol suminkštės. Dilgėles, špinatus ir rūgštynes gerai išplauti, stambesnius lapus supjaustyti ir virti 10 min., tada pertrinti per sietelį. Keptuvėje ar puode su trupučiu sviesto šiek tiek pakepinti smulkintus svogūnus bei petražolės šaknį, suberti miltus, sudėti pertrintą žalumą ir viską gerai išmaišyti, supilti likusį nuovirą, įmesti lauro lapus, pipirų ir virti 15 min. Prieš baigiant virti pasūdyti. Patiekti su grietine, į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po kietai išvirtą kiaušinį, perpjautą į 2 dalis ir gabalėlį mėsos.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital