Žaismingos obuolių užkandėlės Helovynui

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Žaismingos obuolių užkandėlės Helovynui
Žaismingos obuolių užkandėlės Helovynui
Autorius apie receptą: Žavinga obuolių užkandėlė, kuri patiks ir mažiems ir dideliems! Žavinga obuolių užkandėlė, kuri patiks ir mažiems ir dideliems!
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas obuolių
120 gramų riešutų sviesto
pagal poreikį zefyrų
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek maistinių dažų (arba tirpinto šokolado)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Obuolį pjauti pusiau, išimti sėklas, supjaustyti storesniais griežinėliais. Jeigu užkandį tieksite ne iškart, griežinėlius apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsuotų. Jeigu tieksite iškart, to daryti nebūtina.
2.
Imti po du griežinėlius ir ant jų iš vienos pusės tepti riešutų sviesto.
3.
Ant pusės su riešutų sviestu vieną šalia kito dėti zefyrus nuo krašto iki krašto.
4.
Ant viršaus riešutų sviestu į apačią dėti kitą obuolio riekelę.
5.
Smeigti du 10 cm ilgio medinius pagaliukus. Ant jų – po zefyrą.
6.
Maistiniais dažais (arba tirpintu šokoladu) padaryti taškelius ant užmautų zefyrų.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital