Greita vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vyšnių uogienė su šokoladu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas vyšnių
500 gramų cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
20 gramų juodojo šokolado
2 šaukšteliai konjako
1 šaukštelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4-5 min. (skaičiuojant nuo užvirimo) pavirkite prikaistuvyje.
2.
Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Išmaišykite.
3.
Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Sandariai užsukite ir palikite atvėsti apvertę stiklainius dangteliais žemyn.
4.
Laikykite tamsesnėje, vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital