Vyšnių tortas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Vyšnių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 gabaliukų
125 g šokoladinio kremo
125 g sviesto, druskos
1 pakelis vanilinio cukraus
6 kiaušiniai
7 šaukštai vyšnių trauktinės
250 g cukraus
125 g skaldytų migdolų
100 g miltų
750 g vyšnių
30 g krakmolo
1/8 l grietinėlės
1 pakelis tirštiklio
50 g tarkuoto šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suberti šokoladą į indą ir ištirpinti karšto vandens vonelėje, sudėti sviestą, druską ir vanilinį cukrų. Išsukti tirštą kremą. Po vieną įmaišyti kiaušinių trynius, įpilti 2 šaukštus vyšnių trauktinės. Kiaušinių baltymus truputį suplakti, įberti 130 g cukraus ir išplakti iki putų. Sukrėsti šokoladinį kremą, suberti migdolus, miltus ir išmaišyti. Sukrėsti ant riebalais išteptos skardos ir iškepti. Iš vyšnių išimti kauliukus, sumaišyti su 90 g cukraus ir užvirinti. įsukti krakmolą sumaišytą su 2 šaukštais vyšnių trauktinės ir virti, kol sutirštės. Grietinėlę plakti, kol sutirštės, suberti tirštiklį ir 30 g cukraus, gerai išplakti ir pagardinti 3 šaukštais vyšnių trauktinės. Biskvitą padalyti į 3 papločius. Du papločius aptepti plakta grietinėle ir sukrėsti vyšnias, uždėti vieną ant kito. Uždėti paskutinį paplotį, viršų ir šonus aptepti grietinėle ir apibarstyti tarkuotu šokoladu. Gerai atšaldyti, supjaustyti ir patiekti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital