Vyšnių keksas

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Vyšnių keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g cukraus
4 kiaušiniai
1 v.š. vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
400 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
0,5 stiklinės pieno
300 g vyšnių (be kauliukų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną išplakame su cukrumi. Pakaitomis suberiame druską, vanilinį cukrų ir įmušame kiaušinius. Kai gerai išmaišome, suberiame vyšnias ir dar kartą išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir po vieną šaukštą dedame į kiaušinio plakinį, nuolatos maišant. Jei reikia šiek tiek įpilame ir pieno. Tešla turi sunkiai varvėti nuo šaukšto. Tešlą sudėti į margarinu pateptą kepimo skardą ir kepti orkaitėje (175 C) apie 1 valandą.
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital