Vyšnių ir raudonojo vyno padažas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vyšnių ir raudonojo vyno padažas
Vyšnių ir raudonojo vyno padažas
Vyšnių ir raudonojo vyno padažas
Autorius apie receptą: Kvapnus padažas, puikiai tinkantis prie keptos anties. Kvapnus padažas, puikiai tinkantis prie keptos anties. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų vyšnių (be kauliukų, naudojau šaldytas)
200 mililitrų raudono vyno (sauso)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 šaukštai apelsinų sulčių (šviežiai spaustų)
2 šaukšteliai cukraus
0.5 šaukštelio apelsino žievelės (tarkuotos)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti. Šaldytas vyšnias pirmiausia atšildyti, perpjauti per pusę.
2.
Į prikaistuvį įpilti alyvuogių aliejaus, dėti svogūną, vyšnias. Ant nedidelės kaitros kepinti, kol svogūnas šiek tiek suminkštės. Supilti vyną, apelsino sultis, dėti tarkuotą žievelę, suberti cukrų. Kaitinti ant nedidelės kaitros, kol padažas nugaruos maždaug per pusę. Pagardinti druska.
Patarimai:
Padažą galima pasiruošti diena ar dvi iš anksto, sandariai uždarytą padėti šaldytuve ir vėliau tik pašildyti.
Jeigu norisi tirštesnio padažo, galima žiupsnelį krakmolo ištirpinti šaltame vandenyje ir supilti į padažą. Pakaitinti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital