Vyšnių ir persikų glotnutis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Vyšnių ir persikų glotnutis
Vyšnių ir persikų glotnutis
Autorius apie receptą: Labai vasariškas, gaivus ir spalvingas kokteilis. Dažniausiai gaminu su migdolų pienu dėl jo natūralaus salstelėjimo, bet tinka ir kitoks augalinis pienas ar jogurtas. Labai vasariškas, gaivus ir spalvingas kokteilis. Dažniausiai gaminu su migdolų pienu dėl jo natūralaus salstelėjimo, bet tinka ir kitoks augalinis pienas ar jogurtas. Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 mililitrų augalinio migdolinio gėrimo (arba kitokio augalino pieno ar jogurto)
2 saujos vyšnių (naudojau šaldytas, bet tinka ir šviežios)
1 vienetas persikų (gerai prinokusio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Persiką švariai nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliuką.
2.
Į trintuvo indą dėkite persiką, vyšnias ir supilkite migdolų pieną.
3.
Sutrinkite iki vientisos koksistencijos, o tada skanaukite!
Patarimai:
Šis kokteilis labai gaivaus, vaisiško skonio, ne per saldus. Jeigu mėgstate saldžiau, galite įpilti šlakelį klevų sirupo ar medaus.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital