Video Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą:
Labai vasariškas, gaivus ir spalvingas kokteilis. Dažniausiai gaminu su migdolų pienu dėl jo natūralaus salstelėjimo, bet tinka ir kitoks augalinis pienas ar jogurtas.
Labai vasariškas, gaivus ir spalvingas kokteilis. Dažniausiai gaminu su migdolų pienu dėl jo natūralaus salstelėjimo, bet tinka ir kitoks augalinis pienas ar jogurtas.
Dovilė, BeDietu.lt
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 mililitrų
migdolų pieno
(arba kitokio augalino pieno ar jogurto)
2 saujos
vyšnių
(naudojau šaldytas, bet tinka ir šviežios)
1 vienetas
persikų
(gerai prinokusio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Persiką švariai nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliuką.
2.
Į trintuvo indą dėkite persiką, vyšnias ir supilkite migdolų pieną.
3.
Sutrinkite iki vientisos koksistencijos, o tada skanaukite!
Patarimai:
•
Šis kokteilis labai gaivaus, vaisiško skonio, ne per saldus. Jeigu mėgstate saldžiau, galite įpilti šlakelį klevų sirupo ar medaus.