Autorius apie receptą:
Paslapčių kupina uogienė. Paragavę jos ne iš karto atspėtumėte, kas čia per prieskonis, nes žvaigždinių anyžių beveik nesijaučia, jie lyg pradingsta paryškindami
Paslapčių kupina uogienė. Paragavę jos ne iš karto atspėtumėte, kas čia per prieskonis, nes žvaigždinių anyžių beveik nesijaučia, jie lyg pradingsta paryškindami vyšnių skonį. Verta pamėginti.
(...daugiau)(...mažiau)Dan Sukker
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų
vyšnių
500 gramų
uogų
500 gramų
cukraus uogienėms
(naudojome Dansukker)
3 vienetai
anyžių
1 vienetas
cinamono lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Paruoškite vyšnias ir kitas uogas. Jei naudojate šaldytas uogas, jos turi būti atitirpdytos kambario temperatūroje. Uogas supilkite į puodą ir kaitinkite, kol pradės garuoti. Suberkite cukrų uogienėms bei prieskonius (žvaigždinių anyžių tikrai rasite specializuotoje prieskonių parduotuvėje) ir 10–15 minučių virkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišykite. Nugriebkite putas. Išimkite prieskonius. Palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.