Vyšnaitė

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Vyšnaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
250-300 g miltų
150 g margarino VILNIUS kepiniams
150 g cukraus
1 kiaušinis
1 šaukštelis kepimo miltelių
Užpildymui:
600 g varškės
2 kiaušiniai
150 g cukraus
150 g grietinės
800-900 g uogų: mėlynių / serbentų/ spanguolių / vyšnių - aš naudojau
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Paruoškite tešlą: persijokite miltus su kepimo milteliais. Margariną supjaustykite gabalėliais, sudėkite į miltus ir sutrinkite. Suberkite cukrų ir įmuškite kiaušinį, išminkykite tešlą. Susukite į foliją ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių. 2. Kol tešla šaldytuve paruošime užpildymą: varškę triname per sietą, pridedame grietinės, kiaušinių ir cukraus. Viską gerai išsukame su maišytuvu iki vientisos masės. 3. Atšaldytą tešlą gerai iškočiojame ir suformuojame kepimo skardoje 4-5 cm aukščio pagrindą. Tešlą sudedame ant dugno, vidurį suspaudžiame, kad gautųsi kraštai aukštesni. 4. Ant pagrindo supilame išplaktą užpilą ir ant viršaus sudedame vyšnias be kauliukų. 5. Kepkite įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 35 minutes.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital