Vynuogių ir jogurto desertas

AUTORIUS:
Austėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Vynuogių ir jogurto desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės žaliųjų besėklių vynuogių
5 saujos graikinių riešutų
500 ml natūralaus tiršto jogurto
5 v. š. medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Graikinius riešutus sudėti į kepimo skardą ir pakepinti 150 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pajusite malonų riešutų kvapą. Į stiklinių dugną dėkite saują vynuogių, saujelę riešutų, užpilkite šaltu jogurtu, šaukštu medaus ir ant viršaus sudėkite likusiais vynuoges bei riešutus. Skanaus.
AUTORIUS: Austėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital