Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
180 g cukraus
75 g krakmolo
60 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 g varškės
200 g sviesto
0,5 indelio saldinto kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kremui kambario temperatūros sviestą, varškę ir kondensuotą pieną sutrinti blenderiu iki vientisos masės. Biskvitui kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (apie 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7-12 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti kremu ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį keletą valandų atvėsinti šaldytuve ir supjaustyti. Skanaus!