Vyniotinis su varške ir uogomis

AUTORIUS:
Kauno Grūdai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vyniotinis su varške ir uogomis
Vyniotinis su varške ir uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
160 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
150 gramų cukraus
1 šaukštas cukraus pudros
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
400 gramų varškės
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (apytikriai)
1 sauja uogų
4 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi iki standžių putų. Įsijokite į juos miltus ir kepimo miltelius. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (30x25 cm). Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 15 min.
2.
Iškeptą lakštą su popieriumi perkelkite ant stalo, užklokite drobele ir suvyniokite lyg vyniotinį. Taip suvyniotą lakštą siūle žemyn palikite atvėsti. Tada atsargiai išvyniokite, nuimkite drobelę ir popierių. Nesistenkite lakšto ištiesinti.
3.
Įdarui varškę ir 3-4 šaukštus grietinėlės sutrinkite iki vientisos masės.
4.
Likusią grietinėlę išplakite su cukrumi iki purumo ir sumaišykite su varške. Šią masę tolygiu sluoksniu užtepkite ant kepinio, užberkite šilauoges bei susmulkintas braškes ir vėl lakštą suvyniokite į vyniotinį. Paguldykite ant lentelės (vyniojimo pabaigos siūle žemyn). Padėkite vyniotinį į šaldytuvą sustingti 2-3 val. Patiekiant vyniotinį apiberkite milteliniu cukrumi.
AUTORIUS: Kauno Grūdai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital