Vyniotinis su uogiene

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Vyniotinis su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušinių
150 ml cukraus
2 v. š. pieno
200 ml miltų
1 a. š. kepimo miltelių
200 ml uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Įkaitinkite orkaitę 250°C  laipsnių.

Išplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo. Supilkite pieną ir išmaišykite. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir supilkite į kiaušinių masę. Užminkykite tešlą. Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi ir išpilkite joje tešlą lygiu sluoksniu. Tešlą išlyginame per visą kepimo formą. Įdėkite į orkaitės vidurį maždaug 5 minutėms.

Išimkite iš kepimos formos. Kepimo paviršių tepkite lygiu uogienės sluoksniu. Greitai suvyniokite vyniotinį ir palikite atvėsti. Pjaustykite 1,5 - 2 cm riekelėmis.

AUTORIUS: Olga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vaida.
2015-01-07 22:50
Labai puikus ir skanus vyniotinis visiem labai patiko, greit ir labai skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital