Vyniotinis su špinatais ir lašiša

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Vyniotinis su špinatais ir lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g šaldytų špinatų,
5 kiaušiniai (atskirti trynius nuo baltymų),
2 valg. šaukštai miltų,
250 g varškės,
300 g silpnai sūdytos lašišos,
Susmulkinti džiovintI pomidorai,
Druska.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus špinatus pamerkti į šaltą vandenį. Kai atitirps, gerai nuspausti ir susmulkinti blenderiu kartu su kiaušinių tryniais, milta ir druska. Atskirai išplakti baltymus iki standžių putų ir įmaišyti į gautą masę. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir paskleisti gautą špinatų biskvitą lygiu sluoksniu. Kepti 190 C orkaitėje apie 15 min., kad masė sutvirtėtų. Varškę išmaišyti su džiovintais pomidorais. Iškeptą špinatų lakštą apversti ant kepimo popieriaus, nulupti popierių, ant kurio kepė, ir palaukti, kol atvės. Visą špinatų lakšto paviršių ištepti paruošta varške, ant viršaus išdėlioti lašišos gabalėlius ir susukti vyniotinį. Padėti į šaldytuvą 2 val. kad sustingtų. Pjaustyti riekelėmis aštriu peiliu.
AUTORIUS: Inesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital