Vyniotinis su špinatais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Vyniotinis su špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g fermentinio sūrio
50 g Rokforo sūrio
150 g česnakinio lydyto sūrio
2 šaukštai minkšto sūrelio
1/2 raudonosios paprikos
100 g maltų graikiškų riešutų
100 g virtų špinatų (Špinatai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Visą sūrį du kartus sumalti ir išmaišyti, kad išeitų vientisa masė. Dalimis dėti sūrelį (jeigu masė per skysta, jo gali būti mažiau). Ant permatomos plėvelės maisto produktams stačiakampiu 0,5 cm storiu išskleisti sūrio masę, ant viršaus sudėti špinatus. Papriką supjaustyti 1 cm juostelėmis ir išilgai išdėlioti palei vieną sūrio masės šoną. Masę suvynioti pradedant nuo to šono, kur išdėliota paprika (vyniojant nuimti plėvelę). Vyniotinį išvolioti maltuose riešutuose ir įdėti į šaldytuvą. Pjaustyti stipriai atšaldytą, verdančiame vandenyje pamirkytu peiliu, 1 cm storumo riekelėmis. Sudėti į pusdubenį ir patiekti kaip užkandį.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital