Vyniotinis su rikota

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vyniotinis su rikota
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 a. š. kepimo miltelių
100 g šokolado
3 kiaušinių
250 g rikotos sūrio
2 v. š. cukraus
1 v. š. cukraus pudros
200 ml miltų
2 puselių konservuotų persikų
1 skardinės konservuotų ananasų
1v. š. apelsinų cukatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti kiaušinius su cukrumi iki purumo. Supilti pieną ir išmaišyti. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir supilti į kiaušinių masę. Gerai išmaišyti.
Kepimo skardą iškloti popieriumi ir patepti sviestu. Įpilti tešlą ir išlyginti.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 10 min. 200 ℃  temperatūroje.
Išimti iš orkaitės ir tolygiai paberti 2 šaukštus cukraus ant kepinio.
Ant stalo patiesti kepimo popierių ir padėti ant jo apverstą iškeptą lakštą. Nuimti kepimo popierių.
Tolygiai patepti įdaru ir greitai suvynioti. Palikti kol atvės.
Įdaras. Gabalėliais supjaustyti 2 konservuoto persiko puseles ir vieną konservuotą ananasą. Juos sumaišyti su rikotos sūriu ir 1 šaukštu cukraus pudra.
Ištirpinti šokoladą ir užlieti ant vyniotinio. Uždėti 1 šaukštą apelsinų cukatų.
Prieš valgant vyniotinį supjaustyti maždaug 2/3 cm. pločio riekelėm. Skanaus!
AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital