Vyniotinis su lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Vyniotinis su lašiša
Vyniotinis su lašiša
Vyniotinis su lašiša
Vyniotinis su lašiša
Vyniotinis su lašiša
Autorius apie receptą: Tai puikus pasirinkimas užkandžių stalui. Mano svečiams patiko šis užkandis. Iš karto visų akį patraukė graži ir ryški žalia spalva. Receptą radau [url=[/url]... Tai puikus pasirinkimas užkandžių stalui. Mano svečiams patiko šis užkandis. Iš karto visų akį patraukė graži ir ryški žalia spalva. Receptą radau "Skanus gyvenimas" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų špinatų
4 vienetai kiaušinių
2 skiltelės česnako (smulkinto)
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
350 gramų sūdytos lašišos (plonų riekelių)
300 gramų tepamo varškės sūrelio
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame špinatų lapelius ir smulkintą česnaką. Pakepiname, kol lapeliai subliūkš ir jų kiekis sumažės. Masę susmulkiname maisto smulkintuvu.
2.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymo. Trynius įmaišome į špinatų masę. Ją pagardiname druska ir pipirais.
3.
Baltymus išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į žalią masę.
4.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi arba įtiesiame silikoninį kepimo padėkliuką (tokiems reikalams jis nepamainomas dalykas), supilame žalią omletą. Paviršių išlyginame.
5.
Kepame įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 10 – 15 min. Kol omletas iškeps. Paliekame pravėsti.
6.
Pravėsusį omletą patepame varškės tepamu sūreliu, pabarstome smulkintais krapais, išdėliojame lašišą, apšlakstome citrinų sultimis. Vyniotinį susukame ir dedame į šaldytuvą bent porai valandų.
7.
Pjaustome riekelėmis ir ragaujame.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rasa
2023-11-24 12:27
O kokio didžio kepimo skarda? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital