Vyniotinis su kriaušių ir bruknių įdaru

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Vyniotinis su kriaušių ir bruknių įdaru
Vyniotinis su kriaušių ir bruknių įdaru
Vyniotinis su kriaušių ir bruknių įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
5 v. š. cukraus
5 v. š. miltų
5 kiaušiniai
0,5 a. š. kepimo miltelių
Įdarui:
3 vnt. kriaušių (didelių)
2 v. š. bruknių uogienė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kriaušes sutarkuokite.
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišykite su miltais ir suberkite į trynių masę, viską išsukite. Baltymus išplakite iki standžių putų ir sukrėskite į masę, viską lengvai iškilnokite su mediniu šaukštu.
Skardą išklokite kepimo popieriumi.Ant kepimo popieriaus išklokite kriaušių masę, o ant viršaus išpilkite tešlą ir išlyginkite. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 10 minučių, arba tol, kol medinis pagaliukas nebe apkibs tešla. Iškepusį biskvitą suvyniokite taip, kad su kriaušių puse būtų vidinėje pusėje, tada vėl išvyniokite ir nuplėškite popierių.Stalą pasiberkite cukraus pudra ir padėkite biskvitą ant jo, su bruknių uogienė dar ištepkite ant kriaušių masės ir suvyniokite, padėkite atvėsti, o atvėsusį imkite ir ragaukite.
Skanaus!

Patieklus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Salomėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital