Vyniotinis su daržovėmis

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Vyniotinis su daržovėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vidutinis svogūnas
1 morka
1 saliero stiebas
1 bulvė
2 skiltelės česnako
2 dideli pievagrybai arba šiaip kiti Jums patinkantys grybai
4 šakelės šviežių rozmarinų
1 didelė sauja žalių žirnelių (turėjau šaldytų)
1 didelis kiaušinis
500 g maltos jautienos
500 g sluoksniuotos tešlos
5 šaukštai alyvuogių aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną, morką, saliero stiebą, bulvę, grybus,česnaką, rozmarinus susmulkinti ir pakepinti alyvuogių aliejuje iki 3 minučių.
Su daržovėmis pakepinti faršą, suberti žinelius. Pakepinti iki 5 minučių.
Sluoksniuotos tešlos lakštą ištepti kiaušinio plakiniu (šiek tiek kiaušinio plakinio pasilikti viršui aptepti).
Ant tešlos sudėti keptuvės turinį ir susukti.
Viršų aptepti likusiu kiaušinio plakiniu.
Kepti 40 minučių 180-200 laipsnių orkaitėje.
Iš nurodytų produktų kiekio gavosi du vyniotniai. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital