Vyniotinis su braškėmis

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vyniotinis su braškėmis
Vyniotinis su braškėmis
Vyniotinis su braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
18 vienetų sausainių (kvadratiniai)
200 gramų sviesto
200 gramų braškių
250 gramų varškės
175 mililitrai pieno
160 gramų cukraus (miltelinis)
20 gramų kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
80g. minkšto sviesto gerai išsukti su varške ir puse miltelinio cukraus.
2.
Likusį cukrų ir sviestą išsukti su kakava iki vientisos masės.
3.
Ant folijos stačiakampio forma vienodu sluoksniu paskleisti kakavinę masę (nedidelę jos dalį pasilikti vyniotinio sujungimui).
4.
Ant kakavinės masės išdėlioti sausainius (3x6), sulaistyti juos pienu ir užtepti balta mase.
5.
Vidurinėje eilėje išdėstyti braškes.
6.
Kraštus sulenkti ir susukti į pailgą trikampį vyniotinį.
7.
Sujungti sausainių kraštus ir aptepti kraštą likusia kakavine mase.
8.
Padėti apie 2 val. į šaldytuvą. Skanaus!
AUTORIUS: Miglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jurgita
2015-05-13 08:00
Vietoj folijos naudoti paprasta krepsiuka, geriau isvynioti:) patikrintas reikalas, beje ir vyniotinis skanus:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital