Vyniotinis

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vyniotinis
Vyniotinis
Vyniotinis
Vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
3 kiaušiniai
80 g smulkaus cukraus
4 šaukšteliai vanilinio cukraus
50 g šokolado, sutarkuoto smulkiai
50 g kvietinių miltų
30 g bulvių krakmolo
5 g kepimo miltelių
25 g kakavos miltelių
40 g margarino VILNIUS kepiniams, ištirpinto
Pertepimui:
1 šaukštelis namie spaustų apelsinų sulčių, dar šiek tiek su tirščiais
250 g "maskarponės" sūrio
pagal skonį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užmaišome tešlą. Tešlą supilame ant kepimo skardo, išklotos kepimo popieriumi. Kepame lakštą 200 laipsnių orkaitėje 10-12 minučių. Iškepusį lakštą susukame kartu su kepimo popieriumi. Atsargiai, nenusideginkite pirštų. Palaikykite taip, kol atvės. Išvyniokite atsargiai, nes lakštas nebus elastingas. Pertepimui skirtus produktus išplakame su mikseriu arba tiesiog gerai išmaišykite. Lakšto vieną pusę ištepame kremu ir vėl labai atsargiai susukame.
Vyniotinį paliekame šaldytuve bent kelioms valandoms. Skanaus :)
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Sandra
2011-07-12 15:07
Rūta, pyragas buvo keptas paprastoje lygioje skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Biskvitas buvo suformuotas šaukšto pagalba. Jo išmatavimai buvo apie 25X30 cm. ATSAKYTI
ruta
2011-07-12 14:16
Kokio dydzio skardoje kepet biskvita? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital