Vyniotinio tortas

AUTORIUS:
Vida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Vyniotinio tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 kiaušiniai
185 g cukraus
150 g miltų
1 šaukštelis bulvių krakmolo
džemo
Kremui:
400 g varškės
4 šaukštai želatinos
0,5 stiklinės pieno
3 tryniai
1 stiklinė cukraus
1 citrinos sulčių ir žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trynius išsukti su cukrumi, iki purumo. Į miltus suberti krakmolą, persijoti ir suberti į masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Ją išpilti plonu sluoksniu ant pergamentiniu popieriumi išklotos skardos ir iškepti. Kepinį išversti ant drobės, viršų aptepti džemu. Prilaikant drobę, kepinį susukti standžiu voleliu ir padėti šaltai. Kremui: varškę ištrinti su cukrumi ir tryniais. Želatiną ištirpinti, sumaišyti su pienu ir supilti į varškę. Pabaigoje supilti citrinos sultis ir suberti žieveles. Gerai išmaišyti. Formą iškloti supjaustytomis vyniotinio riekutėmis ir užpilti kremu. Gerai atšaldyti šaldytuve. Prieš patiekiant išversti į lėkštę.
AUTORIUS: Vida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
wisoljona
2012-11-30 11:08
tikrai labai skanus ir lengvai gaminamas, nes pati isbandziau ATSAKYTI
ieva
2010-03-06 15:03
ar skanus gaunasi? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital