Vyne troškinta triušiena su pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vyne troškinta triušiena su pomidorais
Vyne troškinta triušiena su pomidorais
Vyne troškinta triušiena su pomidorais
Autorius apie receptą: Troškiniai, tai visada puiki pietų idėja. Skanu, sotu ir paprasta gaminti. Troškiniai, tai visada puiki pietų idėja. Skanu, sotu ir paprasta gaminti. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse
200 gramų triušienos kumpio
50 mililitrų balto vyno
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
3 skiltelės česnako
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis raudonosios kario pastos
1 žiupsnis džiovintų petražolių
1 žiupsnis džiovintų čiobrelių
1 žiupsnis džiovinto raudonėlio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Triušieną supjaustome gabaliukais, apvoliojame miltuose ir apkepame apie 1-2 min ant šlakelio aliejaus įkaitintoje keptuvėje.
2.
Svogūną susmulkiname kubeliais, morką supjaustome griežinėliais, česnako skilteles sutraiškome.
3.
Daržoves dedame į troškinimo indą, tada dedame apkeptą triušieną, pilame konservuotus pomidorus, vyną ir beriame prieskonius. Visumą išmaišome.
4.
Troškiname apie 1-1,5 val. laiko iki 200 laip. įkaitintoje orkaitėje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital