Vasariška voveraičių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vasariška voveraičių sriuba
Autorius apie receptą: Vienareikšmiškai mes esame priklausome nuo sriubų. Lauke taip karšta, bet mums kelias dienas pabuvus be sriubos – norisi jos. Nors ir vėlyvas vakaras, bet šeima užsisakė Vienareikšmiškai mes esame priklausome nuo sriubų. Lauke taip karšta, bet mums kelias dienas pabuvus be sriubos – norisi jos. Nors ir vėlyvas vakaras, bet šeima užsisakė sriubos. O kadangi parsivežėme voveraičių, jau žinojau, kokią virsiu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai vandens
0.5 litro voveraičių (apvirtų)
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai ryžių
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai sviesto
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskutame ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Svogūną nulupame ir supjaustome mažais kubeliais. Morką nuskutame ir supjaustome šiaudeliais.
2.
Svogūną su morka pakepinami svieste, kol suminkštės.
3.
Bulves ir ryžius sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir užkaičiame virti. Kai užvirs, sudedame voveraites ir apkeptas daržoves. Pagardiname druska, pipirais. Paverdame apie 20 minučių.
4.
Tada sriubą paskaniname grietine ir krapais. Pakaitiname dar apie 5 minutes. Išjungiame ugnį ir ragaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital