Voveraičių - daržovių troškinys „smėliniuose“ krepšeliuose

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Voveraičių - daržovių troškinys „smėliniuose“ krepšeliuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Krepšeliams:
300 g miltų
150 g sviesto
1 kiaušinio
1 didelio šaukšto majonezo
1 šaukštelio kmynų
1 žiupsnelio druskos
1 žiupsnelio cukraus
Įdarui:
0,5 litro apvirtų voveraičių
1 morkos
1 svogūno
1 gabaliuko saliero stiebo
1 ritinėlio cukinijos ar gabaliuko moliūgo
1 mažos galvos žiedinio kopūsto
1 pundelio žalių krapų
1 pundelio žalių bazilikų
1 pundelio žalių ar džiovintų čiobrelių
1 šaukšto druskos
1 žiupsnio juodųjų pipirų
1 žiupsnelio peletrūno
50 g sviesto
1 šaukšto grietinės
50 g aliejaus
100 g fermentinio sūrio "Džiugas"
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltuose sukapoti sviestą, įberti kmynų, po trupučiuką druskos ir cukraus, įminkyti majonezą ir kiaušinį. Valandai tešlą padėti į šaldytuvą. Visas daržoves, taip pat prieskonines žoleles, susmulkinti.
Jas apkepti ant silpnos ugnies svieste - kad šiek tiek suminkštėtų.
Suberti į daržoves prieskonius, druską, smulkintas voveraites, sudėti grietinę, šiek tiek pakaitinti ir palikti, kad atvėstų.
Kai troškinys atvėsta, galima gaminti ir krepšelius iš tešlos - tešlą iškočioti ant aliejuoto stalo, supjaustyti kvadratais. Ant kiekvieno dėti po šaukštą troškinio, kraštelius suklijuoti ir dėti į skardą, pateptą aliejumi. Aš kepiau apie 35 min. Iš pradžių buvau pridengusi kepimo popieriumi. Į kepimo pabaigą nudengiau ir kiekvieną krepšelį greitai apibarsčiau smulkintu sūriu.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital