Vokiškos sūrio bandelės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vokiškos sūrio bandelės
Autorius apie receptą: Bandelių su sūriu receptas, kuriuo noriu su jumis pasidalinti. Vokiečiai labai jas mėgsta, kaip ir mano šeima, o ypač jauniausioji. Bandelės labai skanios, purios ir su traškia Bandelių su sūriu receptas, kuriuo noriu su jumis pasidalinti. Vokiečiai labai jas mėgsta, kaip ir mano šeima, o ypač jauniausioji. Bandelės labai skanios, purios ir su traškia sūrio plutele. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
346 gramai kvietinių miltų (apytikriai, bet nepadauginkite)
150 mililitrų kefyro (kambario temperatūros)
80 mililitrų vandens (šilto)
2 šaukštai aliejaus (+šiek tiek rankų ir dubens aptepimui)
1.5 šaukštelio cukraus (nubraukto)
1 šaukštelis druskos (nepilno)
7 gramai sausų mielių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
Viršui:
100 gramų sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį supilti šiltą vandenį, įberti cukrų, mieles ir sumaišyti. Palikti 10 minučių pastovėti. Tuomet įpilti kefyrą, aliejų ir įberti druskos, išmaišyti ir palaipsniui berti miltus. Minkyti tešlą apie 6 - 8 minutes. Tešla lips prie rankų, tai jas sutepkite aliejumi ir toliau minkykite, bet miltų daugiau nedėkite. Po kurio laiko ji taps elastinga, minkšta ir beveik nelimpanti prie rankų.
2.
Dubenį ir tešlą aptepti aliejumi, dėti tešlą į dubenį ir uždengti rankšluosčiu, palikti kilti šiltoje vietoje 1.5 valandos.
3.
Tuomet tešlą padalinti į 6 lygias dalis, suformuoti kamuoliukus.
4.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti paruoštas bandeles, truputį paspausti bandelių viršų, lengvai pabarstyti miltais ir dar palikti kilti 30 minučių.
5.
Atskirti kiaušinio trynį nuo baltymo, trynį dėti į dubenį, įpilti pieno ir išplakti. Plakiniu aptepti bandeles.
6.
Sutarkuoti sūrį ir pabarstyti bandelių viršų.
7.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių iki kol gražiai apkeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital