Vokiškas varškės pyragas - labai skanus!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Vokiškas varškės pyragas
Autorius apie receptą: Pats skaniausias varškės pyragas, kokį tik esu kepusi ir ragavusi! Visų išgirtas, be galo purus, lengvas, minkštas ir SKANUS!
Pats skaniausias varškės pyragas, kokį tik esu kepusi ir ragavusi! Visų išgirtas, be galo purus, lengvas, minkštas ir SKANUS!
Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
250 gramų sausainių
100 gramų sviesto
75 mililitrai pieno
50 gramų šokolado
2 šaukštai cukraus
Kremui:
350 gramų kreminės varškės
300 gramų grietinės
5 vienetai kiaušinių
1 vienetas citrinų
4 šaukštai krakmolo
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilės
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sumalame sausainius ir sumaišome su ištirpintu sviestu. Įdedame į formą, paspaudžiame, kad sukietėtų. Cukrų ir šokoladą ištirpiname karštame piene ir užpilame ant sausainių. Dedame į šaldytuvą pusvalandžiui, kol visa masė sustings.
2.
Kremui atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių ir baltymus atskirai išplakame iki standžių putų. Varškę, kiaušinių trynius, cukrų, grietinę, krakmolą, vanilę ir kepimo miltelius išplakame iki vientisos masės. Išpaudžiame pusę citrinos ir pasipjaustome žievelę, supilame į masę ir pamaišome. Atsargiai viską sumaišome su baltymais.
3.
Paruoštą masę supilame į formą ant sausainių. Kepame apie 50 - 60 minučių 180 C laipsnių temperatūroje, pagaliuku patikriname, ar iškepę.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
daiva
2017-05-24 20:27
kokio dydžio skardoj kepėt? ATSAKYTI
Dita
2017-06-02 11:59
as sita pyraga kepiau 24 cm formoje, bet galima ir mazesneje ar didesneje daryti, tiesiog bus truputi storesnis arba plonesnis ir kepimo laikas ciut skirsis, bet skonis visaip bus labai geras :) ATSAKYTI
Judita
2017-03-28 10:51
Iš kur tos kreminės varškės gauti? ATSAKYTI
Simona
2017-03-28 11:31
Būna pirkti varškės skyriuje kibirėliuose, dažniausiai "President" firmos, kartais dar būna "Švelnioji" varškė. Jeigu nerandate, galite tiesiog drėgną varškę iš kvadratinių pakelių (ne iš maišelių) pertrinti per sietelį arba sutrinti virtuvės kombainu arba rankiniu trintuviu (blenderiu). ATSAKYTI
Aiva
2017-03-14 09:03
Patiko receptas, vienas geresniu varskes pyragu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital