Vokiškas trupininis slyvų pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Vokiškas trupininis slyvų pyragas
Vokiškas trupininis slyvų pyragas
Vokiškas trupininis slyvų pyragas
Vokiškas trupininis slyvų pyragas
Vokiškas trupininis slyvų pyragas
Vokiškas trupininis slyvų pyragas
Autorius apie receptą: Praeitais metais išbandytas ir puikiai įvertintas slyvų pyragas. Manau vietoje slyvų galima drąsiai dėti kitas mėgstamas uogas ar vaisius, pagal kiekvieno skonį. Praeitais metais išbandytas ir puikiai įvertintas slyvų pyragas. Manau vietoje slyvų galima drąsiai dėti kitas mėgstamas uogas ar vaisius, pagal kiekvieno skonį. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
1 ir 3/4 stiklinės miltų
120 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas citrinų (reikės žievelės)
1/3 stiklinės cukraus
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį slyvų (išvalytų, supjaustytų į keturias dalis slyvų)
šiek tiek sviesto (kepimui)
Trupiniams:
85 gramai sviesto
3/4 stiklinės miltų
1/3 stiklinės cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Minkštą sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukame iki purumo. Įmušame kiaušinį, vėl išplakame. Įdedame grietinės, citrinos žievelę, išmaišome.
2.
Įmaišome persijotus miltus su kepimo milteliais ir druska ir maišome, kol tešla taps vientisa.
3.
Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi, šonus patepame sviestu. Paruoštoje kepimo formoje paskirstome tešlą, ant jos sudedame paruoštas slyvas.
4.
Trupiniams sumaišome sviestą, miltus ir cukrų. Jei mėgstame, galime įdėti cinamono ir kardamono. Užbarstome jais slyvų sluoksnį. Pyragą kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-50 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital