Vokiškas šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vokiškas tinginys be kondensuoto pieno
Autorius apie receptą: Vokiškai šis skanėstas vadinamas "Kalter Hund" . Kažkuo primena mūsų numylėtą tinginį, tik čia sausainiai nelaužomi, o dedami sveiki. Darbo tikrai nėra daug, o skonis Vokiškai šis skanėstas vadinamas "Kalter Hund" . Kažkuo primena mūsų numylėtą tinginį, tik čia sausainiai nelaužomi, o dedami sveiki. Darbo tikrai nėra daug, o skonis turtingas, išbandykite! (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų juodojo šokolado
200 gramų sausainių
150 gramų sviesto (arba kokosų aliejaus)
2 vienetai kiaušinių
75 gramai cukraus pudros
1 šaukštas kakavos (kokybiškos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Garų vonelėje ištirpintisviestą su juodu šokoladu. Šiek tiek atvėsinti.
2.
Dubenyje suplakti cukraus pudrą, kiaušinius ir kakavą iki vientisos masės. Į plakinį po truputį supilti pravėsusią sviesto ir šokolado masę. Gerai išmaišyti.
3.
Į stačiakampę kekso formą įtiesti maistinę plėvelę ir šokoladine mase ištepti dugną. Dėti sausainius, paliekant nedidelius tarpelius, kad nesiliestų, vėl pilti šokolado, vėl dėti sausainius, kol viską susluoksniuosite. Viršutinis sluoksnis turi būti šokolado.
4.
Dėti į šaldytuvą, kad gerai sustingtų. Aš dar pabarsčiau migdolų drožlėmis, nors orginaliame recepte jos nenaudojamos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital