Vokiškas pyragas su varške

AUTORIUS:
Jurga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Vokiškas pyragas su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
250 g vanilinių sausainių
50 g margarino VILNIUS kepiniams
75 ml pieno arba vandens
50 g šokolado
2 šaukštai cukraus
Antram sluoksniui:
5-6 kiaušiniai
360 g neriebios varškės
150 g cukraus
400 g grietinės (20 %)
4 šaukštai krakmolo
1 a.š. kepimo miltelių
1,5 a.š. tarkuotos citrinos žievelės
1,5 šaukštai citrinos sulčių
vanilė (pasirinktinai)
cukraus pudra papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumalame sausainius, sumaišome su ištirpintu margarinu ir įdedame į formą, kad sukietėtų. Cukrų ir šokoladą ištirpiname vandenyje arba piene, užpilame ant sausainių ir margarino masės, bei paliekame šaldytuve apie 30 min. Atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakame iki standžių putų. Varškę, kiaušinių trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir kepimo miltelius gerai sumaišome. Supilame vanilę, citrinos žieveles ir sultis, kiaušinių baltymus bei švelniai viską išmaišome. Paruoštą masę supilame į formą ant sukietėjusių sausainių ir kepame 180 laipsnių temperatūroje, 45 min. Jei reikia pakepame ilgiau. Iškeptą pyragą apibarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Jurga
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital