Vokiškas punšas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Vokiškas punšas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Punšas - tradicinis karnavalų gėrimas. Jis buvo itin populiarus Vokietijos imperatoriaus dvare. Tai puikiai šildantis ir gan stiprus alkoholinis gėrimas.
6 stiklinės
300 g cukraus
1 l baltojo vyno
1/4 l romo
6 šaukštai citrinos sulčių
Priedai
Trapūs sausainiai, spurgos arba traškūs vafliai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į 1/2 litro vandens suberti cukrų ir užvirinti. Supilti baltąjį vyną, pašildyti (bet nevirti).
Pašildyti romą ir supilti į punšą. Supilti perkoštas citrinos sultis ir pagardinti pagal skonį. Patiekti karštą. Patarimas
Plonai nuluptą citrinos žievelę nuįlauti ir trumpam panardinti į punšą, kad būtų aromatingesnis. Vasarą
Išvirtą punšą atvėsinti ir 2 valandas palaikyti šaldytuve. Prieš patiekiant įberti ledo gabalėlių ir įpilti truputį mineralinio vandens. Galima patiekti su kepinukais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital