Vokiškas obuolių pyragas "gedeckte apfel kuchen"

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Vokiškas obuolių pyragas "gedeckte apfel kuchen"
Vokiškas obuolių pyragas "gedeckte apfel kuchen"
Vokiškas obuolių pyragas "gedeckte apfel kuchen"
Vokiškas obuolių pyragas "gedeckte apfel kuchen"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 g miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
100 g cukraus
1 pakelis vanilino
1 kiaušinis
150 g sviesto arba margarino
1 valgomas šaukštas pieno

Įdarui:
1,5 kg obuolių
75 g cukraus
1 valgomas šaukštas vandens
1 pakelis grubiai kapotų migdolų
cinamono (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošiame įdarą: Obuolius nulupti, išimti sėklytes, supjaustyti didesniais gabaliukais. Iš obuolių, vandens, cukraus ir cinamono išvirti košę. Nepervirti, reikia, kad obuolių gabaliukai dar matytųsi. Į virimo pabaigą sudėti migdolus. Košę truputį atvėsinti. Iš tešlai skirtų ingredientų pasiruošti kapotą tešlą.Trečdalį tešlos atsidėti į šoną, likusia tešla aplibdyti kepimo formą, dugną pabadyti šakute. Supilti įdarą. Iš likusios tešlos iškočioti "dangtį", juo užkloti pyragą ir taip pat pabaksnoti šakute. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min., kol gražiai paruduos. Atvesintą pyragą glima papuošti glazūra iš cukraus pudros ir karšto vandens.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital