Vištų sparnelių skruzdėlynas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Vištų sparnelių skruzdėlynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2,5 kg vištos sparnelių
1 pakuotės Kotanyi paukštienos marinato
150 g aliejaus
5 šauktų citrinos sulčių
1 pakuotės paukštienos ant grotelių prieskonių
1 kiaušinio
70 g sezamo sėklų
150 g džiuvėsėlių
Aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aliejų, citrinos sultis ir paukštienos marinato prieskonius išmaišyti ir gauta mase ištrinti vištienos gabaliukus. Palikti marinuotis per naktį. Prieš kepimą suberti paukštienos ant grotelių prieskonius, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti. Skardą aptepti aliejumi gausiai, apvolioti sezamų - džiuvėsių mišiniu kiekvieną sparnelį ir dėti į skardą. Kepti 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 45 min.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Eeh
2018-04-06 20:20
Žiauriai skanu. Net pirštus apsilaižiau. Nem nem ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital