Vištų sparneliai vyno padaže

AUTORIUS:
Augustė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Vištų sparneliai vyno padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Marinuoti vištų (arba kalakutų) sparneliai, 6 vienetai
Pievagrybiai, dideli, 5-7 vienetai
Česnakai, smulkinti, 5 skiltelės
Lauro lapai, keletas
Druska, pagal skonį
Pipirai, pagal skonį
Čiobrelio šakelė
Raudonas vynas, saldus, 4-5 šaukštai

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Marinuotus vištų sparnelius kepti keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 30 minučių (jie bus labai traškūs ir apskrudę).

Į jau gerokai apkepusius sparnelius dėti pjaustytus pievagrybius, berti smulkintą česnaką, lauro lapus ,čiobrelio šakelę, druską, pipirus. Šiek tiek viskam pakepus, pilti vyną ir dar 2- 3  minutes patroškinti.

Skanaus!

AUTORIUS: Augustė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital