Vištų šlaunelės su citrinomis ir česnakais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Vištų šlaunelės su citrinomis ir česnakais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vištų šlaunelės
10 česnakų skiltelių
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 citrina
Padažui:
2 šaukštai miltų
2/3 stiklinės sauso balto vyno
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinio
Malti pipirai
Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinti sviestą ir alyvuogių aliejų. Apskrudinti šlauneles iš visų pusių, galiausiai sudėti česnakų skilteles ir dar truputėlį pakepinti. Mėsą sudėti į karščiui atsparų indą, tolygiai išdėlioti česnakų skilteles ir citrinų griežinėlius. 500 ml vandens ištirpinti sultinį. Keptuvėje, kurioje skrudo šlaunelės, nuolat maišant apkepinti miltus. Nenustojant maišant pilti vyną, Knorr sultinį ir užvirinti bei pakaitinti, kol padažas sutirštės. Pagardinti druska ir pipirais. Aplieti padažu paruoštas šlauneles, uždengti ir šauti į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių temperatūros. Kepti 40-45 minutes. Tiekti su bulvėmis arba ryžiais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital