Vištų kepenėlių patiekalas

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Vištų kepenėlių patiekalas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g vištų kepenėlių
400 g bulvių
keli šaukštai grietinės
keli grūdeliai juodųjų pipirų
1 l pieno
svogūnas
100 g lašinukų
3 šaukštai aliejaus
4 skiltelės česnako
žiupsnelis druskos
pipirų
3 šaukštai miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles nuplauti, užpilti pienu ir palikti parai. Morkas sutarkuoti, svogūną ir lašinukus supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje. Sudėti kepenėles ir kepinti apie 15 minučių. Supilti pieną, kuriame mirko kepenėlės.
Suberti smulkintus česnakus, pabarstyti miltais, druska, pipirais. Uždengti ir troškinti 30 minučių. Sudėti į lėkštes, įdėti po šaukštą grietinės. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Mėsos patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: Monika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Vilma
2012-10-30 16:11
pienas nutraukia kartuma nuo kepeneliu :) ATSAKYTI
as
2012-03-22 16:41
o kodėl piene pamerkt? ATSAKYTI
Rūta
2010-08-23 15:07
o pas mus atvirksciai, as vienintele nevalganti :D ATSAKYTI
Eglė
2010-08-23 14:25
mmm, kepeneles skanu, gaila, kad seimoje esu viena jas megstanti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital