Vištienos kepenėlės su morkomis ir grybais grietinėlės padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Troškintos kepenėlės
Troškintos kepenėlės
Troškintos kepenėlės
Troškintos kepenėlės
Autorius apie receptą: Puikus patiekalas tiems, kurie mėgsta kepenėles, naminį skanų maistą ir kad ilgai nereikėtu barškinti puodais. Jis nėra kažkuo labai išskirtinis, tiesiog kasdieninis, Puikus patiekalas tiems, kurie mėgsta kepenėles, naminį skanų maistą ir kad ilgai nereikėtu barškinti puodais. Jis nėra kažkuo labai išskirtinis, tiesiog kasdieninis, paprastas, naminis. Šis receptas į mano namus atėjo iš vienos lenkaitės lūpų, kai kartu universitete sėdėdamos užsipliurpėme apie maistą. Jos mama, močiutė dabar ir ji gamina šį iš kartos į kartą perduodamą receptą. Ateityje ji tikisi, kad ir jos dukra gamins jį. Visų smulkmenų neišdavė, bet aš pasikoregavusi šiek tiek pagal save šiandieną paruošiau savo šeimai. Aišku, miško grybų neturėjau, tad naudojau pirktus pievagrybius. Susisukau per pusvalanduką. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištų kepenėlių
150 mililitrų grietinėlės
150 mililitrų vandens (karšto)
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
6 vienetai pievagrybių
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai miltų
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkintus svogūnus. Kai svogūnai šiek tiek suminkštės, dėkite tarkuotą morką, smulkintus grybus ir pakepinkite kelias minutes, kol daržovės ir grybai suminkštės. Išėmę iš keptuvės atidėkite į šoną.
2.
Kepenėles apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje po 4 min. iš kiekvienos pusės.
3.
Į troškinimo puodą sudėkite apkepintas daržoves, grybus ir kepenėles, berkite papriką, druską ir pipirus. Išmaišykite. Pilkite karštą vandenį ir patroškinkite 10 min. ant nedidelės liepsnos. Likus keliom minutėm iki troškinimo pabaigos, supilkite grietinėlę ir dar šiek tiek patroškinkite. Išjungiame viryklę. Valgome su pasirinktu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital