Vištų blauzdelės tešloje

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Vištų blauzdelės tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vištų bluazdelių
3 - 4 skiltelių česnako
Juodųjų pipirų, maltų
Druskos
3 lakštų sluoksniuotos tešlos
200 - 300 pievagrybių
1 svogūno
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Blauzdeles įtrinti prieskoniais, druska, trintu česnaku  ir pamarinuoti keletą valandų.

Ant didelės ugnies blauzdeles trumpai apkepti keptuvėje ir atvėsinti.

Sluoksniuotos tešlos lakštą, truputį pakočiotą, padalinti į 2 dalis.

Pievagrybius ir svogūną supjaustyti ir apkepinti, kol gražiai apskrus. pabarstyti prieskoniais. Atvėsinti ir sudėti ant tešlos lakšto, o ant viršaus vištienos blauzdelę.

Tešlą viršuje tiesiog stipriai suspausti. Kepti 200°C įkaitintoje orkaiteje, kol apskrus.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital