Vištienos vyniotinis su sūriu ir kumpiu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Vištienos vyniotinis su sūriu ir kumpiu
Vištienos vyniotinis su sūriu ir kumpiu
Vištienos vyniotinis su sūriu ir kumpiu
Vištienos vyniotinis su sūriu ir kumpiu
Vištienos vyniotinis su sūriu ir kumpiu
Vištienos vyniotinis su sūriu ir kumpiu
Vištienos vyniotinis su sūriu ir kumpiu
Autorius apie receptą: Man tai labiausiai vykęs vištienos krūtinėlės kepsnys, kurį teko pasigaminti pačiai. Bet, deja, dėl foto to nepasakyti negaliu. Ir taip bandžiau nufotografuoti ir kitaip, bet Man tai labiausiai vykęs vištienos krūtinėlės kepsnys, kurį teko pasigaminti pačiai. Bet, deja, dėl foto to nepasakyti negaliu. Ir taip bandžiau nufotografuoti ir kitaip, bet vaizdas liūdnokas. Na nefotogeniškas šis kepsnys, nors tu ką. Bet pietūs tokie skanūs, tad nepykit, kad keliu ir tokias nuotraukas, gal nei šiokias, nei tokias. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas vištienos krūtinėlės
2 riekės rūkyto kumpio
1 riekelė fermentinio sūrio
5 vienetai vyšninių pomidorų
1 šaukštas pesto padažas (naudojau pistacijų, bet tinka ir kitos)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus (aš naudojau paskanintą česnaku ir čili)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos (naudojau „Herb salt meat“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Krūtinėlę įpjauname peiliu išilgai ir iškleidžiame. Truputį pamušame virtuviniu plaktuku. Pabarstome druska, pipirais, smulkintu česnaku.
2.
Patepame pesto padažu. Dedame gabalėlį fermentinio sūrio. Krūtinėlės kepsnį perlenkiame ir apjuosiame kumpiu. Dedame į kepimo skardą. Šalia beriame pomidoriukus, pabarstome raudonėliu ir apšlakstome aliejumi.
3.
Kepame iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 – 35 min.
4.
Iškepus ir išėmus iš orkaitės leidžiame kepsniui keletą minučių pastovėti, jo sultys pasiskistytų, o tada skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital