Vištienos vyniotinis su kepenėlėmis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Vištienos vyniotinis su kepenėlėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vištų krūtinėlės
maltų juodųjų pipirų
druskos
Įdarui:
1 pakelis šaldytų broilerių kepenėlių
1 svogūnas
2 kiaušiniai
2 virtos morkos
25 g sviesto
maltų muskatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų krūtinėles įtriname pipirais, druska palaikome 2-3 val. Kepenėles pasūdome ir patroškiname nedideliame kiekyje vandens. Baigdami troškinti suberiame prieskonius. Atvėsusias kepenėles ir su sviestu pakeptus svogūnus sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinius ir išmaišome. Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame vištų krūtinėles. Ant jų, per vidurį, dedame kepenėlių masę su šiaudeliais supjaustytomis morkomis. Susukame vyniotinį, perrišame jį virvele ir verdame 1-1,25 val. pasūdytame vandenyje. Po to paslegiame ir 12 val. laikome šaltai.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital