Vištienos vyniotinis su džiovintais vaisiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos vyniotinis su džiovintais vaisiais
Vištienos vyniotinis su džiovintais vaisiais
Vištienos vyniotinis su džiovintais vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų vištienos krūtinėlės (apytikriai)
150 gramų džiovintų slyvų (apytikriai)
100 gramų džiovintų abrikosų (apytikriai)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos krūtinėlę supjausčiau išilgai ir lengvai pamušiau (paploninau), pagardinau prieskoniais.
2.
Ant kepimo plėvelės vienu sluoksniu sudėjau vištieną taip, kad krašteliai šiek tiek persidengtų. Ant viršaus per vidurį mėsos sluoksnio, išilgai, paskleidžiau abrikosų ir slyvų “juostelę”.
3.
Paruoštą vyniotinį kuo standžiau susukau į vyniotinio formą. Apsukau folija.
4.
Padėjau į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepiau 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 - 50 min.
5.
Iškepusį vyniotinį palikau atvėsti iki kambario temperatūros, tuomet laikiau šaldytuve per naktį. Patiekiau supjaustytą riekelėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jonas
2020-12-30 16:08
Kepu iš vidinės file ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital