Vištienos vyniotinis "Marmuras"

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 gr vištienos filė (arba kitos vištienos mėsos),
30 gr sausos želatinos,
1 valgomasis šaukštas maltos saldžiosios paprikos,
3-4 skiltelės česnako,
Malti juodieji pipirai (pagal skonį),
Druska (pagal skonį),
Krapai ir petražolės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištiena supjaustyti smulkiais gabaliukais.
Pridėti pjaustytų česnakų, papriką, petražoles, krapus, pipirus, druską, sausą želatiną.
Gerai išmaišyti.
Įdėti į kepimo rankovę, sandariai uždaryti. Rankovę įdėti į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis). Kepti 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200).
Išimti iš orkaitės ir atvėsinti.
Įdėti į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.
Ryte išimti ir supjaustyti.
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nijole
2017-04-08 21:23
Superinis vyniotinis, man ir sveciams labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital