Vištienos užkepėlė su bulvėmis ir voveraitėmis

AUTORIUS:
Lina Radzevičiūtė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Vištienos užkepėlė su bulvėmis ir voveraitėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai brokolių
1 litras voveraičių
700 gramų vištienos krūtinėlės
500 gramų bulvių
400 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
šiek tiek sviesto
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves išvirti, supjaustyti ir dėti į kepimo indą, ant jų - šiek tiek apvirtą ir pasusmulkintą brokolį, gabaliukais supjaustytą ir apkeptą vištienos krūtinėlę, o tada -
voveraites, pakepintas su sviestu, svogūnu bei grietinėle.
2.
Viską apibarstyti krapais, uždengti foliją ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
AUTORIUS: Lina Radzevičiūtė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Greta
2017-07-27 18:21
Labai skanu, gaminau ir as, tik be brokolio, nes jo vyras nemegsta, nerealiai gerai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital