Vištienos troškinys su voveraitėmis ir grietinėle

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos troškinys su voveraitėmis ir grietinėle
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, švelnus ir greitai paruošiamas troškinys, kurį pamėgusi visa šeima. Jei norisi, galima tiekti su ryžiais, bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ar kitu mėgstamu Labai skanus, švelnus ir greitai paruošiamas troškinys, kurį pamėgusi visa šeima. Jei norisi, galima tiekti su ryžiais, bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ar kitu mėgstamu garnyru. (...daugiau) Aurelija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištienos filė
300 gramų voveraičių
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal poreikį vandens
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštelis sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Voveraites nuvalyti, dėti į puodą, įpilti vandens ir apvirti apie 15 minučių. Tuomet vandenį nupilti.
2.
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, pabarstyti prieskoniais, pipirais.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įdėti sviesto, įkaitinti ir sudėti vištienos gabaliukus, kepti apie 5 - 7 minutes iki kol iškeps ir gražiai apkeps. Atidėti į lėkštę.
4.
Česnako skilteles smulkiai sukapoti.
5.
Į keptuvę sudėti voveraites ir pakepti apie 8 minutes iki kol iškeps ir išskleis skystį. Jei susidarė daug skysčio, jį nupilti arba palaukti iki kol nugaruos. Tuomet sudėti česnaką ir dar pakepti 2 minutes.
6.
Tuomet į keptuvę su voveraitėmis sudėti vištieną, įpilti grietinėlę, pabarstyti druska ir troškinti ant nedidelės kaitros apie 5 minutes.
Patarimai:
Jei norite, kad padažas būtų tirštesnis, 100 ml šalto vandens ištirpinkite šaukštą krakmolo ir supilkite troškinimo pabaigoje, patroškinti porą minučių, kol sutirštės.
AUTORIUS: Aurelija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital